Entreprenörskap – ”Fokusera på lösningarna istället för problemen”

Entreprenörer har en förmåga att se lösningar istället för problem och det är något vi borde ha mer av i samhället. För mig handlar entreprenörskap om så mycket mer än bara företagande. Det handlar om människor som vågar satsa på något de tror på och som brinner för något. När de ser att något kan lösas på ett bättre, smartare eller effektivare sätt så engagerar de sig själva och andra i den lösningen. Den här viljan att, tillsammans med andra, göra saker bättre och effektivare är något jag brinner för otroligt mycket. Efter att studerat kursen Att arbeta med nyskapande projekt på Lunds universitet så startade jag eget företag men har på senare tid börjat fråga mig om jag inte frodas bäst i kollektivet och har därför börjat leta alternativ till ”eget” företag. Gillar du också entreprenörskap och känner för att diskutera lite så hittar du mig på Google+. Jag försöker genom kontakter och Internet att konstant inspirera alla till att våga och vilja mer.