Android 2.0

Dem flesta som känner mig vet att jag är väldigt sugen på att testa en mobil med Android Googles mobila operativsystem. Tyvärr så finns det inte så många mobilmodeller med detta operativsystem. Till min förvåning så läste jag i helgen att de håller på att utveckla version 2.0 på Android. Otroligt tänkte jag eftersom det knappt finns några modeller som använder operativsystemet och så är de redan på gång med en ny version. Jag börjar kolla runt på nätet lite bla på wikipedia och inser då att operativsystemet funnits sedan i mitten på 2007. Då är det inte så konstigt att man två år senare är på gång med en ny version. Man inser då hur otroligt snabbt vissa saker kan gå, tid och utveckling, i motsatts till andra saker, implementation, och frågan är ju varför det tar så lång tid att implementera saker.


Publicerat

i

av

Etiketter: