Att arbeta med nyskapande projekt

Det senaste åren har jag insett att jag under större delen av mitt liv har varit intresserad av entreprenörskap men att jag konstant har ignorerat entreprenören i mig. För att kick starta min entreprenörssjäl så läste jag hösten 2008 kursen ENTA01 – Att arbeta med nyskapande projekt vid Lunds universitet. Vilket resulterade i att jag på senvåren 2009 startade enskild firma vid namn µCube. Entreprenörskap är något som intresserar mig och om det sitter någon där ute som funderar på att kicka igång sin entreprenörssjäl så skapade jag sajten nyskapandeprojekt.se. Sajten är en sammanfattning av kursen jag läste och jag delar med mig delar av de lärdomar jag fick. Tanken med sajten är att blivande entreprenörer ska få en liten inblick i vad man kan få ut av en kurs i entreprenörskap. Men jag hoppas även att många andra intresserade av entreprenörskap kan hitta något intressant där.