Dessa kunde varit bidrag till #sswc logotävling 2010.

Personerna bakom Sweden social web camp utlyste en tävling i att designa en årgångslogga för år 2010. Eftersom jag gärna skulle vilja närvara vid campet och älskar utmaningar så hoppade jag genast in i logoskapandet. I och med att jag inte har någon erfarenhet av att skapa loggor så det blev till att sätta de små grå i arbete. Vilket resulterade i att jag fick ihop en hel del intressanta alternativ. Döm om förvåning när jag på Twitter häromdagen såg att deadlinen för inlämnandet var passerad. Vet inte hur, men hjärnsläpp har jag i alla fall fått och helt fått för mig en annan datum. Det var dock en intressant och lärorik utmaning. Nedan kan ni se de utkast jag blev klar med och vi får se kanske kan de komma till användning nästa år.Logga - SSWC LOGO-SSWC10---Beacon

SSWC Logo design av Mikael Röjnert

LOGO-SSWC10---Sheep


Kommentarer

2 svar till ”Dessa kunde varit bidrag till #sswc logotävling 2010.”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by tomaswennstrom, Mikael Röjnert. Mikael Röjnert said: Nybloggat: Dessa kunde varit bidrag till #sswc logotävling 2010. http://bit.ly/9OILpE […]

  2. Profilbild för beastankar
    beastankar

    Nämen åh fåret var ju bara för sött. Gillar även din karta.